Kerja sambilan menjadi ejen Rose Face Serum Zeeta

Kali ini, saya nak kongsikan tentang peluang buat duit menjadi ejen promosi bagi produk Rose Face Serum Zeeta.

Anda pernah dengar tentang produk Rose Face Serum Zeeta ni?

rose-face-serum-zeeta-menyelesaikan-masalah-jerawat

Ini adalah produk serum muka yang dihasilkan daripada bunga mawar, dan ini merupakan produk berasaskan rose nombor satu di Malaysia.

Khusus untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat dan jeragat, dan yang serius sedang mencari cara bagaimana nak hilangkan parut jerawat. Ada berita baik untuk anda.

Kini, anda boleh ucapkan selamat tinggal kepada masalah kulit sensitif anda. Hanya dengan menggunakan spray rose face serum ini, anda hanya perlu spray pada bahagian yang bermasalah. Itu sahaja.

Jom lihat cara penggunaan Rose Face Serum Zeeta

Sila tonton video dibawah ini.

Dah tengok video tu?

 

Mudah je kan cara nak gunakan produk rose serum ni. Anda hanya perlu spray sahaja ke bahagian yang bermasalah, dalam kalau dalam keadaan ini, biasanya orang akan guna di muka.

 

Spray sahaja di muka.

 

Satu yang bagus tentang produk Rose Face Serum dari Zeeta ni ialah ianya tidak meleleh dan apabila kita spray pada muka, ia akan meresap dengan cantik dalam kulit.

 

Kandungan Rose Face Serum Zeeta

Setiap botol mengandungi 70ml dan terdapat nutrisi seperti Vitamin E, Vitamin C, Omega 3 dan Omega 6.

 

Kesemua ini memang sangat baik dan memang terbukti mampu mencantikkan lagi kulit wajah.

 

Vitamin E –  untuk block free radicals dari udara. Vitamin E ni juga di sebut sebagai anti oxidant. Kehadiran free radicals dalam udara ini yang menyebabkan proses penuaan pada kulit. Bila kita boleh fight free radicals dari kulit, kita boleh mengurangkan kedut dari berlaku dengan pantas dan jaga sel kulit muka muda.

 

Vitamin C – kaya dengan antioxidant, peranan vitamin c yang terkandung dalam Rose Face Serum ialah mengaktifkan sel muka untuk menghasilkan collagen, iaitu molekul penting untnk kulit yang sihat.

 

Omega 3 – fungsinya untuk kekalkan kelembapan, normalkan pengeluaran minyak dan untuk maintain keanjalan kulit. Ia juga dapat membantu lindungi kulit dari photo damage.

 

Omega 6 – kaya dengan linoleic acid, dia ringan dan nipis rasa minyaknya. Selain itu, ia juga dapat mengekalkan fungsi kulit sebagai pelindung muka kita dan mengurangkan sel kulit dr mengelupas.

rose-face-serum-zeeta-testimoni-kulit-menggelupas

Jika anda juga ada masalah kulit sensitif dan mudah menggelupas, amatlah disarankan untuk pada produk ini.

 

Baiklah, macam mana nak jadi ejen Rose Face Serum Zeeta?

Saya dah pernah cerita cara nak jadi ejen Rose Face Serum Zeeta sebelum ni. Tapi tak apa, saya akan terangkan sekali lagi disini.

 

Lihat pada poster dibawah ini.

jadi-ejen-rose-face-serum-zeeta

Untuk jadi ejen, modalnya hanyalah RM350 sahaja.

 

Anda akan dapat

(1) 10 botol Rose Face Serum 

Kalau anda cuma beli sebotol harganya ialah RM50. Tetapi kalau jadi ejen, anda akan dapat 10 botol Rose Face Serum, dan disini anda dapat potongan harga sebanyak RM25 untuk setiap botol.

 

(2) Percuma Booklet Produk

Buku yang mengandungi maklumat produk lain yang turut dijual oleh Zeeta.

 

(3) Free Gift menarik

Hadiah ini adalah rahsia dan akan diketahui oleh ejen sahaja.

 

(4) Bimbingan marketing yang terbukti berkesan

Ini satu lagi yang penting. Walaupun anda tak berapa pandai buat marketing, anda sebenarnya akan diajar cara-cara untuk buat marketing. Supaya dengan ini, anda juga boleh buat duit dengan menjual produk Rose Face Serum Zeeta ini.

 

Baiklah, kalau anda serius nak join sebagai ejen, bolehlah ke laman web Zeeta. Semoga perkongsian ini bermanfaat ya.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s