Bekerja sebagai ejen Affiliate Lazada dari rumah

Program affiliate Lazada ini merupakan salah satu program affiliate yang patut anda join.

buat-duit-dari-rumah-dengan-lazada

Ya, saya amat menggalakkan para pembaca diluar sana, yang memang duk pening lagi tu, dan masih tak tau macam mana nak cari duit hanya dengan bekerja dari rumah untuk sertai program affiliate yang mereka tawarkan ini.

 

Jujur saya katakan, saya pun tak pasti, sampai bila mereka akan buka tawaran untuk jadi affiliate ni.

 

Ada kemungkinan, satu hari nanti mereka akan hentikan program affiliate tersebut. Mungkin, pada waktu tu, mereka (Lazada) dah tak perlukan lagi khidmat affiliate untuk mendapatkan jualan.

 

Mungkin, pada waktu tu, jualan menerusi laman web dan juga Lazada Apps dah cukup banyak dan tak perlu lagi bantuan dari affiliate.

 

Adakah keadaan ini akan berlaku? Saya tak tahu. Namun, ia tak mustahil untuk terjadi.

 

Justeru, selagi mana program affiliate ini masih dibuka, saya kira ada baiknya anda join segera dan mulalah buat duit dengan seberapa banyak yang anda mampu lakukan.

 

Setakat hari ini, ada dua cara bagaimana anda boleh mendaftar untuk menjadi ejen affiliate Lazada.

 

Cara pertama, adalah menerusi platform Hasoffers. Untuk daftar, boleh guna pautan ini.

Cara kedua, adalah melalui platform Involve Asia. Ini pula link yang anda boleh gunakan untuk tujuan pendaftaran menerusi Involve Asia.

program-affiliate-lazada-malaysia

 

Program affiliate lazada ni memang agak mencabar. Awal-awal saya join dulu pun, memang lama juga nak nampak hasilnya.

 

Tapi lama kelamaan, Alhamdulillah, sedikit demi sedikit sales mula masuk. Ini pula screenshot sales terkini yang berjaya saya hasilkan.

program-affiliate-lazada-bukti-pendapatan

Program ni memang recommended. Lebih baik join program ni daripada join program entah apa-apa yang ada kat luar sana tu.

 

Alright, jom sama-sama buat duit!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s